реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

На одеських рухівців вчинено замах

В Одесі у четвер, 2 серпня, було скоєно замах на місцевих громадських активістів - голову одеського відділення Народного Руху України Михайла Кузаконя і журналіста Григорія Козьму.

Як повідомив сам журналіст у Facebook, в автомобіль, у якому перебували чоловіки, на великій швидкості врізалася вантажівка.

"Щойно на мене і Михайла Кузаконя скоєно напад з використанням вантажівки, яка на великій швидкості цілеспрямовано в'їхала в машину, водій вистрибнув з авто ще на ходу і побіг. Водій втік на мопеді, що заздалегідь чекав на нього. На моїй пам'яті їх було троє", - написав він.

Козьма пояснив, що встиг вистрибнути з машини і залишився цілий. Кузаконь, за його словами, також не постраждав.

Як повідомив на стрімі у Facebook активіст Сергій Стерненко, інцидент стався на вулиці Світлій. Вантажівка врізалася в лоб авто Кузаконя і Козьми, коли ті виїздили з провулка.

За його словами, нападників намагалися затримати, Козьма навіть відкрив вогонь з травматичного пістолета, але їм вдалося втекти. Це також підтвердили очевидці, у яких Стерненко взяв коментар під час трансляції.

Пізніше стало відомо, що поліція Одеської області кваліфікує інцидент як дорожньо-транспортну пригоду (ДТП), передає "РБК-Україна" з посиланням на неназвану представника поліції Одеської області.

"У мене немає інформації про замах на активістів, є інформація про дорожньо-транспортну пригоду. Вантажівка в'їхала в легковий автомобіль, водій зник з місця злочину. Постраждалих в результаті події немає. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група, з'ясовуються обставини події", - сказала вона.

Зазначимо, що Кузаконь і Козьма відомі своєю критикою на адресу чинної одеської влади і міського голови Геннадія Труханова.

Джерело: obozrevatel



Теги:Одеса, Народний Рух, Замах


Читайте також



Коментарі (0)
avatar