реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Зупинимо режим Труханова!

Звертаюся до Президента України, Міністра внутрішніх справ, Генерального прокурора припинити покривати бандитський, корупційний та антиукраїнський режим в Одесі.

Звертаюся до лідерів парламентських фракцій та груп (крім Самопомочі) та прошу припинити своїм мовчанням покривати бандитський, корупційний та антиукраїнський режим в Одесі!

Режим, який розкрадає Одесу!
Режим, який знищує обороноздатність півдня та є п’ятою колоною Кремля!
Режим, який б’є та починає вбивати активістів!
Режим, який повністю керує обласною прокуратурою та поліцією!

До спікера ВРУ я звертався на погоджувальній раді у минулий понеділок із закликом зустрітися з активістами та очолити міжпартійно-громадський фронт «За Українську Одесу».

За моєю інформацією найближчим часом будуть скоєні чергові напади на політиків та активістів. З подальшим намаганням пояснити це побутовими або комерційними причинами чи міжособистісними конфліктами.
Мої джерела переконують, що це погоджено з Києвом.

Сьогодні в Одесі поділився наявною інформацією з Головою Одеського СБУ (саме завдяки йому були затримані нападники на Михайла Кузаконя та Григорія Козьму)

Завтра в Одесі відбудеться координаційна нарада. Сподіваюся очільники не зможуть замовчати питання, що замахи на Підпалу, Кузаконя-Козьми не розслідуються. А «виконавці» по Михайлику викликають великі сумніви.

Також звертаюся до наших міжнародних партнерів з проханням та вимогою розслідувати злочини Труханова та його кримінальних партнерів, що тероризують Одесу, які корупційно зароблені гроші інвестують за закордоном (у тому числі і в Лондоні), які є фактичними представниками «русского міра».

Вважаю необхідним застосувати персональні санкції, аналогічні санкціям проти російських посадовців.

Бо «справа Лазаренко» нікого не навчила. Вони тут крадуть і вбивають (Павло Лазаренко теж вбивав), а на Заході ховають свої гроші та купують квартири у Лондоні.

Віктор КРИВЕНКО,
народний депутат України, голова Народного Руху України.



Теги:Одеса, Віктор Кривенко, Труханов, Народний Рух


Читайте також



Коментарі (0)
avatar