реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

На "Драконі" - в політику!

«Андрій Міщенко став чемпіоном світу з веслування на човнах «Дракон», -- повідомила прес- служба обласної організації партії "Свобода".

10-13 вересня у містечку Рачіце (Чехія) проходив чемпіонат світу з веслування на човнах «Дракон» (Dragon boat). Команда «Отаман», у якій близько двох років тренується Андрій Міщенко, виборола 11 золотих та 2 срібні медалі. Таким чином, очільник Чернігівської обласної організації ВО «Свобода» став чемпіоном світу.

«Спорт - також політика і там перемагають сильніші. Враховуючи, що для мене Україна - це не просто "страна", а перш за все українці, котрі її роблять великою - присвячую цю перемогу українським націоналістам, ув'язнених Аваковим. Окремо моєму побратимові Юрію Сиротюку , котрий представляє донцовський тип українського діяча та є уособленням чеснот громадянина держави»,- написав на своїй сторінці у Facebook голова Чернігівської обласної організації ВО «Свобода» Андрій Міщенко.

Зазначимо, що Андрій Міщенко активно займається спортом з юності. Зокрема, вільною боротьбою, бойовим гопаком, гандболом, водним поло, плаванням. Найбільше ж присвятив себе веслуванню - у 1987 року став чемпіоном України із одиночного каное.



Теги:дракон, свобода, Андрій Міщенко, Чернігівська міська рада, каное


Читайте також



Коментарі (0)
avatar