реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

На часі - меморіал Небесній Сотні

На пленарному засіданні Деснянської районної в м. Чернігові ради депутатський корпус схвалив звернення до депутатів Чернігівської міської ради, ініційоване головою ради, свободівцем Володимиром Грецьким.

Депутати Деснянської районної в м. Чернігові ради пропонують розглянути на пленарному засіданні Чернігівської міської ради, яке відбудеться 28 січня 2016 року, питання щодо ініціювання розробки проекту меморіального комплексу на площі героїв Небесної сотні, увічнивши пам’ять загиблих під час Революції Гідності та воїнів загиблих на сході України.

«Ми не повинні забувати тих героїв, які виборюючи нам незалежність, поклали на вівтар перемоги найцінніше – своє життя. Створення меморіального комплексу героям Небесної сотні та воякам, що загинули у війні на сході України – важливий крок з увіковічення їхньої пам’яті»,- наголосив голова Деснянської районної в м. Чернігові ради Володимир Грецький.

Нагадаємо, що з ініціативи обласного штабу національного спротиву, оформленого листом товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка, площу між готелем "Україна" і головпоштатом було названо площею Небесної Сотні. Штаб пропонував міській раді попереднього скликання оголосити конкурс проектів впорядкування цієї площі (там, де стояв пам'ятник Лєніну). Проте міськрада на чолі з тодішнім головою О.Соколовим проігнорувала цю пропозицію.



Теги:свобода, штаб спротиву, Чернігівська міська рада, небесна сотня


Читайте також



Коментарі (0)
avatar