реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

На Чернігівщині введена комендантська година для підлітків. За прикладом росіян

Чернігівська обласна рада ввела обмеження перебуванню підлітків на вулицях міст області. Це пояснюється необхідністю зменшити підліткову злочинність, посилити відповідальність батьків за своїх чад.
Приклад сусідньої Брянської обалсті Росії обнадіює: 2062 неповнолітніх, що порушували обласний закон про "комендантську годину для підлітків", затримані з моменту прийняття вказанного закону - з серпня, заявив начальник регіонального УВС Міхаїл Клімов на прес-конференції, повідомляє корреспондент ИА REGNUM Новости.

Із цієї кількості виявлено в ході рейдів 1530 неповнолітніх у громадських місцях і на вулицях, 387 - у дворах будинків, 80 - на території дошкільних закладів, 11 - в об"ектах для доступу до мережі інтернет, 77 - у розважальних закладах, 44 - в підприємствах торгівлі, із них 21 - у "випивальних" закладах. До адміністративної відповідальності притягнуто 961 батька, 8 посадових і юридичних осіб.




Теги:обласна рада, Брянськ, діти вулиці, комендантська година для підлітків, підлітки


Читайте також



Коментарі (6)
avatar
1
Ага, а де ж дітям і чим займатися вечорами? Де гуртки? Правда, які гуртки об 11 ночі?
avatar
2
Давно пора! Хоча, як правило, вштаються вулицями діти, в чиїх родинах вночі ще гірше й страшніше, ніж на вулиці... Бо там п'яні або обкурені або папка, або мамка, або мамкині "друзі"...
avatar
3
Давно пора.
avatar
4
нормально!!! порядок должен быть.
avatar
5
ПІДТРИМУЮ
avatar
6
Правильно.
avatar