реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

На Чернігівщині працюватиме 580 ДВК.

Сергій Зозуля: "Формування реєстру виборців - це питання не тільки органів влади, а й самих виборців”
Так сказав під час засідання Незалежного громадського прес-центру "Чернігівський вибір” начальник відділу Державного реєстру виборців Сергій Зозуля. За його словами, для того, щоб списки виборців були точними, самі виборці мають бути активними та мають перевірити свої персональні дані в реєстрі. Пан Зозуля повідомив, що станом на 14 вересня 2010 року на Чернігівщині голосуватимуть 889 680 виборців. До 31 жовтня ця цифра може змінитися, але не суттєво, передбачає С. Зозуля. Щодо Чернігова, то тут свій голос віддаватимуть 234 тисячі виборців – 87 тисяч у Новозаводському районі та 147 тисяч у Деснянському.

Також Сергій Зозуля розповів про те, що під час виборчої кампанії в Чернігівській області працюватимуть понад 580 територіальних виборчих комісій (одна обласна, міські, районні, сільські та селищні комісії) та 1096 дільничних комісій. До 15 вересня будуть сформовані обласні, міські та районні виборчі комісії. Як повідомив пан Зозуля, цього разу кількість членів комісії може бути від 9 до 18 членів комісій – по одному члену від кожної парламентської партії (а їх 15). Три місця залишаються для членів комісій від партій, які братимуть участь у виборах, але в парламенті не представлені.

На завершення Сергій Зозуля зазначив, що органи влади докладуть всіх зусиль для забезпечення виборчого процесу в Чернігівській області.




Теги:Зозуля, Вибори - 2010


Читайте також



Коментарі (0)
avatar