реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Чорновіл намагається хоч якось викрутитися

У депутатській групі Реформи заради майбутнього відреагували на заяву народного депутата Романа Забзалюка про те, що лідер групи Ігор Рибаков заплатив йому $ 450 тис. за вихід з БЮТ.

У коментарі ЛІГАБізнесІнформ Чорновіл заявив: "Одне з двох - або нас дійсно дуже добре, вміло розіграли, тупо розіграли і зробили хорошу, красиву акцію на тему" тушки "з переходом Забзалюка туди і назад, або хлопець використовував якісь можливості, які давав вихід з БЮТ, для якоїсь своєї вигоди - я не знаю, фінансової, не фінансової, і після цього вирішив повернутися назад, відповідно, на цьому добре заробивши ".

Відповідаючи на запитання, де саме міг заробити Забзалюк - в групі Реформи заради майбутнього, яка входить у пропрезидентську парламентську більшість, або десь ще, Чорновіл зазначив: "Я думаю, що, напевно, все-таки в більшості, хоча, можливо, йому допомогли з лікуванням або чим-небудь ще ".

Чорновіл не уточнив, чи міг подібну допомогу Забзалюк отримати в групі Реформи заради майбутнього, пославшись на свою непоінформованість.

Нагадаємо, Забзалюк сьогодні заявив, що його вихід з фракції БЮТ-Батьківщина був здійснений з метою експерименту. Він нібито став членом депутатської групи Реформи заради майбутнього, щоб довести і припинити провокації проти опозиції.
Відголос

Від редакції "Сіверщини".
нагадаємо, що Ігор Рибаков планує балотуватися до Верховної ради по Сосницькому мажортиарному виборчому окрузі на Чернігівщині. А не на рідній Одещині... І не від БЮТу, по списках якого був обраний у нинішню Верховну Раду.



Теги:Реформи заради майбутнього, Забзалюк, Ігор Рибаков, Сосницький округ, Вибори - 2010


Читайте також



Коментарі (0)
avatar