реклама партнерів:
Головна › Новини › Село

На батьківщині Кучми -- злодії!


Депутати від УНП змусили прокуратуру встановити що на батьківщині Кучми колгосп обкрадав селян

В селі Чайкине, Новгород-Сіверського району Чернігівщини розгорівся конфлікт між працівниками та керівництвом місцевого сільгосппідприємства. Люди стверджують, що після зміни керівництва ТОВ «Агрофірма імені Шевченка», через скандальний характер нової директриси працювати там стало неможливо.

За короткий час з агрофірми звільнилися майже всі фахівці. За словами селян, всіма справами підприємства заправляють директриса Ольга Липська та приставлений до неї наглядач від «регіоналки» Тетяни Засухи Василь Жигайло. Мешканці села поскаржилися, що тим, хто невдоволений методами керування, світить, в кращому разі, пониження на посаді, в гіршому – звільнення з роботи, невиплата заробітної плати та позбавлення службового житла. Селяни, обурені діями адміністрації місцевого, товариства звернулися до депутатів від фракції УНП в Новгород-Сіверській районній раді.

На депутатський запит представника Української народної партії Ігоря Левенка прокуратура Новгород-Сіверського району надала інформацію щодо перевірки чайкинського сільгосппідприємства. В документі правоохоронна структура підтвердила факти порушення адміністрацією ТОВ «Агрофірма імені Шевченка» законодавства про працю. Зокрема, районна прокуратура опротестувала незаконні накази керівників, відповідно до яких з працівників чайкинського євроколгоспу стягували кошти з зарплатні у вигляді відповідних процентних ставок. В ході проведеного розслідування були скасовані накази, які не відповідали законодавству. Посадова особа підприємства притягнута до відповідальності.




Теги:Левенок, Кучма, злодії, Чайкине


Читайте також



Коментарі (0)
avatar