реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

На Банковій уже протестують

На вулиці Банковій у Києві біля Офісу президента влаштували мітинг проти проведення прямих переговорів з представниками так званих «ЛНР» і «ДНР» у межах Консультативної ради, яку погодили під час останньої зустрічі в Мінську.

Біля будівлі ОП зібрались близько 300 людей, організувала акцію партія «Голос» Святослава Вакарчука. Він сам прийшов на мітинг, також із ним зокрема були глава фракції «Голос» Сергій Рахманін та голова партії «Голос» Кіра Рудик.

Учасники акції «Не допустимо Мінської зради!» передали в Офіс президента свої вимоги до керівництва держави.

«Якщо в Мінську підпишуть оголошену ініціативу про «Консультативну раду», це стане фактичним визнанням маріонеток Кремля стороною переговорів. Якщо це станеться, влада посадить Україну за один стіл з посібниками Москви, які вбивають наших воїнів за командами з Кремля. Визнання їх суб'єктами на міжнародній арені, а не маріонетками Путіна — це капітуляція, якої від нас хотіла Росія! Цього не можна допустити», - зазначили учасники мітингу.

Вони вимагають від президента України:

1) Озвучити чітку політичну позицію про повну неприпустимість переговорів з маріонетками Кремля.

2) Скликати позачергове засідання Верховної ради України про питання національної безпеки, де має бути надана оцінка ухваленим в Мінську домовленостям.

3) Припинити будь-які переговори щодо політичного врегулювання конфлікту до досягнення повної і всеохопної зупинки бойових дій на лінії зіткнення. Як це передбачено в «Стратегії холодної деокупації Криму та Донбасу». Ця вимога не стосується обіцяного ще минулого року обміну заручників. Але демонструє безумовний пріоритет безпекових питань, без яких жодні кроки щодо врегулювання неможливі. Главком



Теги:капітулянти, команда ЗЕ, державна зрада, мінські домовленості, Андрій Єрмак


Читайте також



Коментарі (0)
avatar