реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

МЗС відповіло на бредні Бредіхіна

Український народ достатньо сильний і мудрий, щоб не стати демографічним матеріалом для розв'язання демографічних проблем Росії в Сибіру, заявили в МЗС.

У Міністерстві закордонних справ зазначають, що не мають наміру надавати особливого значення заявам секретаря ростовського регіонального відділення "Російський Соціально-Консервативний Союз" російської правлячої партії "Единая Россия" Антона Бредихіна про переселення 7 млн українців до Сибіру, щоб розв'язати демографічну проблему.

"Не хотілося б надавати особливого значення висловлюванням такого собі товариша Бредихіна, проте в цілому ми виходимо з того, що український народ досить сильний і мудрий, щоб не стати демографічним матеріалом для вирішення демографічних проблем Росії у Сибіру", — заявив директор департаменту інформаційної політики МЗС Олег Волошин, коментуючи відповідну заяву Бредихіна.

24 грудня під час круглого столу "Євразійський союз: утопія чи реальність?" Бредихін заявив, що після можливого вступу України до Митного союзу необхідно переселити 7 млн українців до Сибіру для створення "демографічного кордону проти китайського напливу".


ньюс ру



Теги:Бредіхін, розпад РФ, Україна - Росія, китайська загроза


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
З України вже виїхали 7 млн. "сильних і мудрих" українців. Якщо Росія зацікавить, то в Україні знайдеться ще 7млн. "сильних і мудрих" для Сибіру.
avatar