реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

МЗС Ізраїлю на московському гачку

МЗС держави Ізраїль зробило офіційну заяву про недопустимість вшанування в Україні «осіб, відповідальних за вбивства євреїв під час Голокосту та в погромах, а також антисемітських ідеологів Українського національного руху».

Без називання «осіб» і наведення конкретних фактів, але у стилі комуністичної і московської пропаганди, яка ярлик «антисемітизму» ставила на всіх і кожному, хто взяв до рук зброю, щоб змагатися за незалежність України.
Звертаю увагу МЗС держави Ізраїль, що в Україні, здається, як ніде в жодній іншій країні, зберігають і шанують пам'ять жертв Голокосту, зокрема жертв Бабиного Яру.

Вшанування жертв Бабиного Яру, в тому числі євреїв, відбувається на державному рівні, за участі перших осіб держави.

МЗС Ізраїлю цього не бачить чи не хоче бачити?

Український національно-визвольний рух, зокрема його організаційні форми ОУН і УПА, ніколи не був антисемітським, а ставив собі за мету звільнити Україну від усіх окупантів.

Жодна країна світу, в тому числі держава Ізраїль, не має права вказувати українцям кого і як їм вшановувати у своїй державі. Українці для того й брали до рук зброю і билися за незалежність України, щоб стати господарями на своїй землі, а не жити за вказівками чужинців.

До речі, запрошую представників посольства держави Ізраїль відвідати Архів ОУН у Києві. Ми надамо усі документи, які вас цікавлять. І ви переконаєтеся, що «антисемітизм» ОУН, це виключно пропагандистський гачок на який вас підсадила Москва.

Богдан ЧЕРВАК

Все просто, Ізраіль шукає приводи і намагається за своїм звичаєм вбити двох зайців. Догодити свому партнеру- росії і шантажувати єврея-президента для просування своїх інтересів в Україні

Олександр КРИЛОВ



Теги:МЗС Ізраїлю, Бабин Яр, Богдан Червак, ОУН, антисемітизм


Читайте також



Коментарі (0)
avatar