реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Мустафу Найєма затримала міліція

Телеведучого і журналіста "Української правди" Мустафу Найєма затримали співробітники підрозділу "Беркут".
Про це повідомила ведуча програми "Час.Новин" на 5 каналі Тетяна Даниленко.За її словами, журналіста затримали близько 21.30 біля будівлі редакції 5 каналу.

"Під'їхали на машині "Беркуту". Не представившись, попросили вийти з машини (журналіст знаходився в машині Даниленко). Мустафа вийшов. Попросили пред’явити документи. Почали хамити. Мустафа пред’явив документи, але вони сказали: "Що вони не побачили", - розповіла свідок події.

"Вони його затримали силою, пояснивши це тим, що він "лицо кавказской национальности", і повели в Подільське райуправління", - розповіла Даниленко.

"При цьому вони хамили йому і мені, та вилучили в нього мобільний телефон", - додала вона.Українська правда


Він зазначив, що один з депутатів побачив новину про затримання журналіста на сайті "Української правди" та зв’язався з начальником київської міліції. В міліції стверджують, що Найєм дорогою зателефонував народним депутатам, які у свою чергу допомогли журналісту зв’язатися з начальником київського главку.

Начальник прес-служби київської міліції наголосив, що у райвідділку інцидент залагодили.

"Ніяких документів не складали, і ніхто ніяких претензій немає", - заявив він.

Поліщук запевнив, що бійці "Беркуту" не знали в обличчя Мустафу, "бо вони ТВі не дивляться, і не знали, що Мустафа публічна людина".

Водночас, пізніше Поліщук в розмові з "Українською правдою" спростував інформацію про те, що Найем зв’язувався з народними депутатами.

На фото Василя Чепурного: Мустафа Найєм з колишньою киянкою Євгенією Імшенецькою у Вашингтоні




Теги:Беркут, міліція, 5 канал, свобода слова, Мустафа Найєм


Читайте також



Коментарі (0)
avatar