реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Муляє Одеса?

Декілька серйозних військових експертів, які не знімають з порядку денного велику війну Росії, вважають, що активні військові дії проти України можуть початись з моря. Один із сигналів з’явився на минулому тижні. Ці «хотєлки» не руйнує і вірус, а радше навіть продукує в умілих руках чи головах.

22 квітня на сайті Федерального агентства новин Росії з’явився матеріал «Симоньян предрекла возвращение Одессы в состав России». Нагадаю, Маргарита Симоньян вхожа у високі сфери російського політикуму, вона керує двома агенціями: RT( RussiaToday) і Sputnik , які працюють на західного споживача під прямим керівництвом адміністрації президента. «Свою» ідею вона виказала скромно, але винахідливо в пості, де розповіла, що вона нібито переглядала на карантині «Ліквідацію» і була вражена: «Какой же блистательнй сериал. Одессу бы тоже вернуть, конечно». Логіка зв’язку валить з ніг. Далі за сценарієм:вражений кореспондент агенції зв’язується з Симоньян, щоб «обсудить возможность возвращения Одессы» (?!). І зрозуміле категоричне твердження від п. Маргарити: «Одесса была и есть в русском смысловом пространстве (вірменки!), испокон веков была (?!). Конечно, ее надо в нем сохранить».

Ще перший вождь Росії якось видав: «…Известно,что обрусевшие инородцы всегда пересаливают по части истинно русского настроения».

А завершується матеріал очікуваним журналістським трафаретом: подаються голоси різних людей, які сплять і бачать Одесу, але вже не в напівсоромливому «смысловом пространстве», а, говорячи їхньою мовою, «в натуре». Як Крим, чи фрагмент Донбасу. Тема вповзає в медійну сферу.

Павло МИХЕД



Теги:фільм Ликвидация, гібридна війна, Одеса, Павло Михед


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Якщо чинна влада в Україні і далі буде розхитувати "човен" то загадувати наперед-зовсім невдячна річ.......
avatar