реклама партнерів:
Головна › Новини › МЕДИЦИНА

Можливо, врятують наші бур'яни?

Друзі, напевно багато-хто бачив повідомлення про те, що українські фармацевти, які років з 10 як розробили і впровадили антивірусний препарат "Протефлазід", надіслали його до Німеччини, і чекають клінічних підтверджень його можливостей впливати на коронавірус. https://www.youtube.com/watch?v=-Fnt02DIl1Y

Цей препарат зроблено на двох билинах - куничнику наземному і щучці дернистій, яких в літню пору безліч скрізь по Україні.

Чимало хто скаже: от, світила не можуть вилікувати, а тут ви зі своїми бур'янами.

Я не можу бути скептичним до народної медицини. Бо одного разу, років десяти од роду, сильно отруївся, як це з багатьма буває, споживаючи смажену рибу і молоко :) Біль був дикий, різь жахлива. Мама принесла з надвору траву деревій, пройшло секунди три, як біль повністю зняло. Рівно з того часу я шаную фітотерапію :)

Тож, лишилося почекати висновків німецьких експертів.

А, ще важливіше - українським лікарям варто не чекати, а спробувати на хворих всі народні традиційні методи підвищення антивірусного імунітету та антивірусної терапії.

Судячи з досвіду китайців, часник не допомагає. Але щось же має допомогти?

Хтось розповідатиме, що це неможливо, що структура вірусу невразлива тощо. Я не знаю. А, може, ніхто не знає.

Але я твердо знаю, і сам бачив багато разів, коли вчорашнє неможливо стає невідворотним завтра. А вчорашні скептики перевзуваються у палких адептів.

А раптом українські билинки врятують людство, з його економікою? Це було б, можливо, моральним уроком не меншим, ніж фізичним.

Олександр ПАЛІЙ



Теги:короновірус, Олександр Палій, народна медицина


Читайте також



Коментарі (0)
avatar