реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Московський чернігівець Віктор Мироненко критикує Росію, виправдовуючи її

Чомусь усі колишні люблять давати інтерв'ю Дмитру Гордону - може через Коротича чи через інші спецслужби? ось і Віктор Мироненко - наш земляк, соратник Горбачова, колишній перший секретар ЦК ВЛКСМ, член ЦК КПРС, а нині засновник і директор московського Центру вивчення України, також говорив із Гордоном.

Напочатку він порадив українцям не радіти розвалу Росії, бо "мало не здасться"... Ми й не радіємо, ми просто спостерігаємо розвал найбільшої імперії світу. І після війни Росії з нами нас уже важко залякати ще якимись наслідками розвалу РФ. Але сам факт, що відомий аналітик говорить на цю тему, свідчить про невідворотність такого розвалу.

Пригадується, як нервово він відповів колись на моє публічне питання про умовність кордонів Російської Федерації. Давно знають московські аналітики про бомбу розпаду РФ!

Віктор Мироненко намагався виправдати Росію, яка, на його думку, не мала ніякого хижого плану щодо України і не готувалася до захоплення Криму. А інтеграція України в усякі тайожні союзи, виявляється, взагалі класна ідея: " Безусловно, план вовлечения Украины в новое интеграционное экономическое и политическое объединение под эгидой России был. Но я не называл бы это заговором. Начиная с 2012 года, когда Путин в третий раз стал президентом, Россия всеми средствами пыталась вовлечь Украину то в Таможенный, то в Евразийский союз. Сегодняшний конфликт является следствием не самой идеи интеграции, она на самом деле прекрасная, а того, как эта идея воплощалась".

Ага, логіка кандидата у члени політбюро цк компартії - соціалізм ідея хороша, от тільки виконавці її погані...

Віктор Мироненко перекоаний, що путніський план "Новоросії" уже здувся - люди, які в його апараті відповідали за втілення цього плану (ні, пане Мироненко - це не змова проти України, це така собі "інтеграція"), звільнилися.

Наш земляк визнав, що в України є всі шанси стати процвітаючою країною. А для Росії треба "знайти місце в геополітичному світі"...

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Віктор Мироненко, ГОРБАЧОВ, російсько- українська війна, розпад Росії


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Типовий розумний, освідчений  представник російської імперської еліти.
Бо на пропозицію нарешті визначитися чи він українець, чи росіянин - вилучив рік тому у ФБ мене з друзів.
На жаль, в Україні і РФії у владі вистачає його однодумців і послідовників.
Чи не забагато уваги ідеологам російської імперсько-соціалістської ідеї?
avatar
2
звичайний московський посiпака -таких читать себе не поважать
avatar
0
3
Москва - це зборище відщепенців. Тут не лаюсь. Відчахнулись від рідного дерева, пристали до кисельних берегів...ординських. Війна виявила, хто по якому боці. Правда, і Київ у мініатюрі все ще колоніальний центр. "Купа гною" - слова Шевченка про імперський Петербург пасують до Києва. Походіть, що там говорить про державність? Приємне місце для життя, розслаблення. Нема напруги, надриву в державотворенні. Нова Україна повинна  мати нову столицю!
avatar