реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Московська методичка пухлогубої

«Любой украінскій артіст всєгда хотєл на русскій ринок» — видала чергову риганицю Лобода в інтервʼю для російського (sic!) BBC News.

А я нещодавно якраз передивилася випуск СВ-шоу (1998 року) з Юрком Юрченком, де він розказував, як відмовив маска-лям зробити його звєздой, бо діла з ними мати не варто, та й «язик у них тяжолий». Зараз, Юрко, до речі, воює за Україну в лавах ЗСУ.

Лобода вчергове бреше, маніпулює та виправдовується, нічого не знаючи про Україну, не відчуваючи Україну та ніц не розуміючи про українців.

«Я нє смогла астаться в странє, каторая нападаєт на маю страну» — розказала Лобода про свою втечу з росії після повномасштабного нападу на Україну — как би больно мнє нє било, я нє видєржу жить на етой теріторіі і прітворяться, что всьо харашо».

Саме це ти і робила, курво, з 2014 року: прітворялась, продавшись за російські рублі — тільки тому, що не напали на твоїх рідних, а на всіх інших українців тобі насрати.

Знову ця мразота просуває наратив про те, що війна почалася в 2022 році, і я наполягаю, що це «Виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, розпочатої у 2014 році» — стаття 436-2 Кримінального кодексу України.

«Моя русскоязичная аудіторія очєнь большая, поетому я продолжу для ніх пєть на русском язикє… Нє русскій язик убіваєт украінскіх дєтєй. БОльшая часть Украіни говоріт на русском язикє».Очевидно, що пухлогубій видали методичку — ЩО говорити про русскій язик. Там ще була бородата фраза про «русскій язик нє прінадлєжит русской власті».

Хочеться сказати їй та її «піар-команді», яку вона часто згадує: «Ви дуже сильно відстали від трендів, українського контексту та здорового ґлузду. А ваші тупі, примітивні маніпуляції діють хіба що на марґінес. Хоча, це ж є ваша аудиторія».

А ще тупа курка декілька разів каже про те, що вона «маленькій людь» (ага, знову!), і в той самий час стверджує, що їй дістається більше, ніж іншим українським артистам через «масштаб лічності».

Ну яаак той «малєнькій людь» уживається з «масштабом лічності» в голові цієї лярви, хтось може пояснити?
Здається, у кобіти роздвоєння особистості, через що варто було б людині поспівчувати.
Але я не співчуваю.

Оксана БАЙЛО



Теги:лобода, Оксана Байло, широка війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar