реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Москаль про Ляшка: вила бере напрокат в Адміністрації Президента

Народний депутат Олег Ляшко є штатним агентом Адміністрації президента, як і телеведучий Савік Шустер, який вибудовує своє шоу у відповідності до сценарію Банкової. Про це заявив депутат Верховної Ради Геннадій Москаль (фракція "Батьківщина"), повідомляє "Новий регіон" з посиланням на "Соціальну країну".

"Вся його сьогоднішня риторика контролюється президентською адміністрацією. У Ляшка є чітке завдання: 10% критики адресувати "регіоналам" і комуністам, а 90% - "Батьківщині" і Яценюку. До речі, зауважте: він не чіпає ні "Свободу", ні УДАР.

Ще один нюанс: сьогодні в Україні діє 148 політичних партій. Питання: "Чому тільки лідер Радикальної партії, членів якої ніхто не знає і в очі не бачив, постійно присутній на шоу Шустера? Це випадково?" - сказав депутат.

"Ми знаємо тільки парламентські політсили і Радикальну партію, в якій, підозрюю, Ляшко - єдиний член і він же одночасно керівник. А ці свої вила він бере напрокат у Державному управлінні справами з подачі президентської адміністрації. Саме там цьому штатному провокатору Партії регіонів і дають вказівки", - стверджує Москаль.
Експрес



Теги:Олег Ляшко, Радикальна партія, Шустер, Москаль, опозиція


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Думаю, це явний пербір від Москаля, бо інакше хто би йому, Ляшку, з АП дозволив критикувати головного регіонала області?
avatar