реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Молодий формат

18 лютого о 15 годині в приміщенні старої друкарні за адресою пр. Миру, 34 у виставковому залі Національної Спілки художників України відбудеться відкриття виставки молодих чернігівських художників. Виставка буде проходити під назвою «Молодіжний формат», що цілком відповідає вмісту експозиції.
Роботи, представлені на виставці, виконані художниками в різних техніках, здебільшого це олійний живопис та графіка. Крім того широкому загалу будуть представлені витвори декоративно-прикладного мистецтва, зокрема народна українська та старовинний вид друку на тканині – дранка. У виставці беруть участь добре відомі чернігівцям молоді художники, такi як Найден Роман, Шаповалов Евген, Зуганов Дмитро, Золотоверхий Павло, Матвейцева Ольга, Бугров Денис, Онанко Наталія, Ібрагімова Лілія, Ненаженко Світлана.

Для деяких майстрів, імена яких ще не встигли стати відомими широкому загалу, ця виставка стане дебютною. Після декількох спільних виставок, на яких можна було побачити роботи початківців поруч з роботами маститих митців, це перша виставка організована Спілкою художників Чернігова для молодих талантів, яка дає змогу продемонструвати потенціал молодих майстрів, їх бачення і прагнення творити.

Всі бажаючі можуть відвідати виставку, а може і придбати собі в оселю чудове кольорове полотно.
Виставка триватиме протягом двох тижнів з 18 лютого по 4 березня.
Виставкова зала працює з 10:00 до 19:00.
Вхід вільний.
Наталія КУРІНСЬКА




Теги:молоді художники, Спілка художників, Чернігів, виставки


Читайте також



Коментарі (0)
avatar