реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Мітинг у Сосниці: проти диктатури

Маленьке містечко Сосниця сколихнуло вбивство місцевими "мажорами" 40-річного пожежника. Власника кафе, де сталося вбивство, покривала місцева міліція та влада. Тому на перший мітинг, після похорон вбитого, вийшли більше півтисячі сосничан. Завдяки протесту вбивці були затримані у сусідньому районі.

На другий мітинг вийшли менше людей - біля двох сотень і вже з політичними гаслами на підтримку майдану та проти диктатури Януковича.

На мітинг приїхали народний депутат Сергій Аверченко та депутат обласної ради Віктор Лазар. Під час свого виступу народний депутат України Сергій Аверченко закликав: "Ми бачимо, що громадянське суспільство народжується! Тому не будьте байдужими, виходьте й висловлюйте свою громадянську позицію! Бо нині боротьба триває за наше спільне майбутнє, тому вже неприпустимо сидіти і робити революцію на кухні, в гаражі, а настав час рішучих дій, час коли ми всі разом маємо вийти і засвідчити своє прагнення до кращого життя!".

У свою чергу депутат обласної ради Віктор Лазар акцентував свій виступ на головній меті: "Нині часто задаюсь питанням, що я скажу своєму онуку через 10 років, коли він мене запитає, а що власне я особисто зробив задля боротьби з режимом? Саме тому я тут, разом з вами! Адже зараз ми маємо боротись у першу чергу заради майбутнього наших дітей! Бо біда українців у тому, що нам весь час кажуть, ніби ми маємо чогось чекати і сподіватись! Але досить чекати! Ми маємо нарешті самі будувати свою долю!"



Теги:Сосниця, Віктор Лазар, Майдан, диктатура, Сергій Аверченко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar