реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Берестовий та Лазар знову привели своїх працівників до податкової

Сьогодні пройшла чергова серія протистояння групи чернігівських підприємців - Лазаря, Берестового та Склярця з керівництвом обласної податкової служби, що тепер має назву фіскальної.

Цього разу, як і минулого, вони вимагають звільнення головного податківця області Степана Дусяка. Головний податківець не побоявся знову вийти на мітинг, як боявся його попередник- кокаїніст, і вкотре заявив, що самостійно звільнятися не збирається. «Якщо комісія знайде правопорушення у моїх діях, лише тоді я піду»,- заявив Степан Дусяк.

Мова йде про комісію, яка з Києва має перевірити роботу С.Дусяка - вона створена за листом в.о. голови обласної державної адміністрації С.Журмана та голови обласної ради М.Звєрєва.

Віктор Лазар та Сергій Берестовий висловили ультиматум: якщо їх не почують (тобто як не знімуть С.Дусяка і не поставлять ручного?), то вони поїдуть (повезуть своїх найманих працівників) протестувати у Київ.



Теги:ДФС в Чернігівській області, Сергій берестовий, Віктор Лазар, Майдан, ПДВ


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Це акція багатьох активних підприємців і взагалі за зміни на краще в податкових органах, за діалог у Громадській раді при ГУ ДФС.
Шкода, що цього не розуміють інші, залишаються пасивними, не об'єднуються.  
Чому керівників податкових органів на місцях призначають без консультацій з громадськістю, згуртованою у ТПП, організаціях роботодавців тощо? Адже стара система нездатна зі свого середовища висунути реформаторів. Такі можуть прийти з фахового бізнес-середовища, зокрема коли йдеться про фіскальну службу.
Так є в демократичному світі, а у нас каста бюрократів узурпувала державні посади.
Подивіться, кого призначили знову на посаду Генпрокурора - людину зі старої номенклатури!
avatar