реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Місто в біді не залишило

Обвал будинку в Чернігові по вулиці Попудренка в холодний час грудня став випробуванням не тільки для потерпілих мешканців, але й для міської влади. Хоча, чесно кажучи, в аварії, що сталася, є значна доля вини самих мешканців – живучи у приватизованих квартирах колишнього гуртожитку і знаючи, що роками будинок руйнується внаслідок радянської халтури при будівництві, вони лишень інколи писали скарги…

Проте влада людей на морозі не лишила. Всі потерпілі були оперативно розселені в гуртожитках міста. Перед новим роком міський голова Владислав Атрошенко проінспектував усі нові місця проживання потерпілих.

Заступник міського голови Олександр Ломако коментує ситуацію із розселенням так: «У зруйнованому будинку загалом проживало 219 осіб. На даний момент у готелях «Придеснянський» та «Профспілковий» проживає по 31 людині, всі інші розселені по гуртожитках або інших тимчасових помешканнях. У гуртожитку Чернігівського національного технологічного університету проживатиме орієнтовно 88 осіб. Міська влада взяла на себе зобов’язання зробити ремонт у кімнатах 5-го поверху і невдовзі роботи мають бути завершені: ремонт кімнат, коридору, санвузла».

Як повідомила прес- служба міської ради, за проживання потерпілих мешканців у гуртожитку буде сплачувати міська влада. Наразі за небюджетні кошти закуплені дві пральні машини, електричні плити, водонагрівач та будівельні матеріали для мешканців гуртожитку – кошти акумулював благодійний фонд «Поліський оберіг».

Будинок же, що обвалився, перебуває під арештом, йдуть слідчі дії. "Голос України"



Теги:Владислав Атрошенко, Олександр Ломако, обвал будинку, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar