реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Мистецтво маніпуляції

Ні, це не мистецтво заголовка, це або тупість - в кращому разі - дівчаточок, у яких не склалося стати гарними вчительками і вони подумали, що через свою балакучість можуть льогко бути журналістками, або ж свідома маніпуляція (що швидше всього).

Отже, читаю: "Ще одна церква виступила проти української автокефалії". Овва - про шо гомонА?

Виявляється, проти виступила "Білоруська православна церква"! Нема такої церкви, малята! Є тільки структурний підрозділ російської церкви з такою маскувальною назвою для обману православних білорусів. А думка частини російської церкви світове православіє не цікавить. Так, як і думка українського фрагменту московської церкви під кодовою назвою УПЦ МП.

Далебі, а яка "ще одна" церква, що в заголовку згадується?Та хрін його знає - в тексті нема. Певно, поки дівулька манікюрно текстик набирала - забула з чого почала...

Або ще - мовляв, Грецька церква виступила проти Томосу українцям. Читаю - знов брехня: якийсь один малохольний митрополит виступив отако -о, тоді як рішення приймає Синод, а він якраз ні слова не мовив проти Вселенського, на захист Москви. Навіть те, що польський митрополит Сава, глава ПАЦ, виступив за скликання наради глав церков, нічого не значить для нас, адже це тільки його особиста позиція, а не Синоду. Та й він ніде ні слова не сказав проти української автокефалії. А нараду хоче - ну, збере Вселенський патріарх таку нараду, щоб представити Патріарха визнаної української церкви після її Собору.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Василь Чепурний, журналістика, маніпуляції, Томос


Читайте також



Коментарі (0)
avatar