реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Медаль Симона Петлюри

Юрій Бондар, директор Інституту журналістики Київського Національного університету імені Т.Шевченка, повідомив про присудження мені медалі Симона Петлюри "Журналістика і державність" .

Нагорода важлива не лише іменем патрона, але й тим, що для її отримання я не робив жодних зусиль - ні звернень, ні подань, ні авторитетних засвідчень... Тож якщо шановне журі помітило мої скромні зусилля - удвічі приємно. Дякую!

Подивився список лауреатів минулих років- моя однокурсниця, що так багато зробила для україністики у Парижі, Алла Лазарєва, світлої пам'яті редактор "Голосу України" Анатолій Горлов, відомий донецький ( а нині київський) журналіст Ігор Зоц, кримський (а нині київський - реалії війни) журналіст Микола Семена, голова ОУН Богдан Червак, директорка Бібліотеки імені Симона Петлюри у Парижі Ярослава Йосипишин, викладач і воїн ЗСУ Олександр Чекмишев та інші достойники. Що ж, дійсно приємно бути в такому товаристві!

В той же час медаль, що цілком логічно поєднує журналістику і державність, провокує говорити на тему журналістики сьогоднішньої, яка не завжди працює на державність...Як і про поступове урізання українського інформаційного простору...

Слава Україні!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Юрій Бондар, журналістика, Смион Петлюра, Василь Чепурний, медаль


Читайте також



Коментарі (0)
avatar