реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Мистецтво лизання Путіна

Його продемонстрував голова чернігівської міської організації "Батьківщини" Юрій Власенко. Ось його текст: "Для мене сьогодні остаточно перестав існувати як президент, політик та і як людина Петро Порошенко.
Остаточно і назавжди.

Коли вночі ти прокидаєшся від телефонного дзвінка матері, яка живе в 30 кілометрах від Ічні, коли це вже 4!!!!!! випадок вибухів боєприпасів на військових сховищах, логічно хочеться запитати: "А хто у цьому винен?".
Путін і диверсанти??? Коли Адміністрація Президента, особистий будинок Порошенка, навіть ресторан, в якому святкує весілля син Луценка охороняють тисячі працівників правоохоронних органів, а військові склади, де зберігаються тисячі тон боєприпасів - кілька десятків військових, вибачте я цього не розумію!!!!!!
Як може влада захистити мости, електростанції, шляхи сполучення, якщо вона не може захистити військові склади з боєприпасами????
Натомість, сьогодні Порошенко доручив провести переговори з НАТО по створенню і реалізації спеціального трастового фонду, який забезпечить безпечну експлуатацію і ефективну сучасну охорону об’єктів зберігання боєприпасів.
Це все що може запропонувати власник офшорів та переданого в "сліпий траст" Рошен??? краще б пішов у відставку! позорисько!!!! "

...Мене не хвилює що колишній головний юрист області - ставленик нардепа Валерія Дубіля думає про Порошенка, я згоден, коли він пише про весілля сина Луценка і про відповідальність Верховного Головнокомандувача за стан збереженості складів...

Але - тут же головне в єзуїтстві: між іншим вкинуто твердження, що Путін і російські диверсанти - ні при чому. не дайбо обідити росіян! Юля нє паймьот!

Коли ж я написав Юрію Власенку як він ловко обілив росіян - великий юрист назвав мене дебілом, а вірна фанатка Юлі оцінила, що в мене багато жовчі. Відповів, що у Юлі вчуся - ось тільки так хіхікати над українським Президентом не вмію, як вона хіхікала разом із Путіним...

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:корисні ідіоти, гібридна війна, Батьківщина, Юрій Власенко


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Вы пидары пишите но знайте хорошо тему. Уж как ПОПу зализывает очко после выс--ра почти весь парламент так ВВП остаётся только позавидовать. Моим знакомым и мне глубоко плевать что там в РФ делается но однозначно уверен такого безобразия как у нас нет 100%. Мы сидим на грани дефолта с гос. долгом в 112 млрд. с космическими тарифами и к тому же ещё ПОП грозит не подавать отопление. А наш народишко смотрю от этого безмерно счастлив, раз спит в оглоблях.
avatar