реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Міський голова визнав: "УДАР" -- на другому місці

Кандидат у депутати від Партії регіонів, міський голова Чернігова видає свій бюлетень. Останній його випуск повідомив про соціологічне дослідження в межах 205 виборчого округу методом особистого поквартирного інтерв'ю .

Всього було опитано 1254 респонденти.

На питання "За яку партію Ви особисто проголосували б, якби вибори до Верховної Ради відбувалися в найближчу неділю?" 19,4 відсотка опитаних назвали партію "УДАР" Віталія Кличка. На першому місці -- Партія регіонів (27,5%), об'єднана опозиція -- на третьому (18,5%), на четвертому -- Компартія (12,3%).

18,3 % чернігівців ще не визначилися зі своїм вибором.

Бюлетень міського голови також визнає, що "з огляду на електоральні рейтинги партій, слід очікувати суттєвого збільшення показників І.Осадціва -- кандидата від партії "УДАР", який тільки нещодавно розпочав активну виборчу кампанію".

УДАР



Теги:соціологічне опитування, Іван Осадців, удар, округ 205


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
обісралася ваша "Сіверщина". Коментарі додаєте тільки такі, що вам подобаються? Чим же ви тоді кращі за тих, хто зараз при владі? Написав, що осадців - практично технічний кандидат соколова і соколов це визнає відкрито, а коментар видалили. Отак цензура!
avatar