реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Міський голова передав фронтовикам 100 тисяч

Слова дотримав – міський голова Чернігова Владислав Атрошенко, як і обіцяв раніше, передав майже 100 тисяч гривень власних коштів на потреби воїнів АТО.

Місяць тому на засіданні ради ветеранів АТО, членів їх сімей та членів родин загиблих міський голова пообіцяв щорічно виділяти таку суму власних коштів на потреби військових. Кошти надаються безготівково і тільки на ті потреби, які самі ветерани АТО вважають першочерговими.

«Витрачання цих коштів я залишаю на розсуд спілки ветеранів АТО. Зокрема, це може бути підтримка будь-яких підрозділів: і добровольчих, і ЗСУ або ветеранів. Загалом, у тих напрямках, які ви визначите», - сказав Владислав Атрошенко на засіданні ради.

І ось тепер кошти надійшли і члени ветеранської ради після тривалого обговорення колегіально прийняли рішення щодо фінансування підрозділів військових частин: в/ч А2622, 13-го мотопіхотного батальйону та «Національної дружини». Як повідомив голова ради ветеранів АТО Андрій Требух, за ці кошти закуплені контейнер 20-ф, сервер для збору інформації і добутих розвідданих, а також здійснюватиметься ремонт військової техніки для «Національної дружини». Знаменно, що фронтовики направили гроші не на проїдання, а на військове забезпечення. Про це пише "Голос України"

Що ж до коментарів - мовляв, він багатий, у нього грошей більше, то залишається вкотре подивуватися жлобству та порадити поцікавитись в інших багатих: а скільки вони передали для фронту, для перемоги?



Теги:ветерани АТО, Владислав Атрошенко, АТО, Благодійність


Читайте також



Коментарі (0)
avatar