реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Міський голова Чернігова Олександр Соколов буде йти на вибори

Про це він заявив на традиційній "каві з міським головою" -- заході, що проводиться культурно-мистецьким центром "Інтермеццо".

Зустріч відкрив голова обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка Василь Чепурний, який наголосив, що цей заклад культури діє не в останню чергу завдяки Олександру Соколову та запросив журналістів до чаю і кави. Міський голова порадів, що "Інтермеццо" розвивається і стає одним із символів центру історичного Чернігова.

Певно, не випадково кава з міським головою проводилася напередодні його звіту у міській раді -- на питання журналістів буває відповідати важче, ніж на питання депутатів. Олександр Соколов коротко охарактеризував стан міського бюджету і перспективи розвитку. Та не приховував, що на наступні вибори міського голови буде виставляти свою кандидатуру.




Теги:В.Чепурний, Інтермеццо, Соколов, міська рада, Чернігів


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Піду на вибори і проголосую проти цього меццо.
avatar
2
Невже у пана "одиничника" на прикметі є хтось кращий за Соколова на посаду мера? А люди про це не знають. Хто ж? Не треба секрет тримати в собі! Невже Голєц? Чи знову нам запропонують Колю.ru покликати? А може пан хоче себе, ніким досі непоміченого висунути?
avatar
3
Математику потрібно було в школі вивчати: один та одинадцять тисяч сто одинадцять це зовсім різні суми. Неук.
avatar