реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Мінус 30 буде уже в листопаді

При цьому синоптики прогнозують багато різких перепадів температури. А вдарити 30-градусні морози можуть вже в середині листопада.

«Морози у нас будуть короткостроковими: кілька днів - мінус 25, потім відлига, потім знову мороз. Хіба що Крим ця доля омине стороною », - розповіла заступник начальника відділення метеопрогнозірованія Українського гідрометцентру Наталія Голеня.

Такий холод буде через арктичного повітря, що «відвідає» Україна кілька разів за зиму, пише «Комсомольська правда в Україні».
Морози прийдуть з північного сходу і півночі через територію Росії.

«Ця зима, як і минула, ймовірно, буде неординарною. Очікується багато різких перепадів в погоді. Ми потрапляємо в теплий сектор, температура підвищується до нуля, йде відлига ... А потім раптом різке вторгнення арктичного повітря, і тріщить мороз », - розповіла синоптик.

Самим морозним буде січень, особливо в Чернігівській, Сумській, Харківській, Полтавській та Луганській областях. Ну а перші серйозні холоду метеорологи прогнозують ще до зими, у другій половині листопада.

«Листопадові морози - до 30 градусів, на щастя, прийдуть всього на пару днів. І не на всій території країни, а лише в Сумській, Чернігівській, Харківській, Полтавській областях », - вважають фахівці.

До речі, європейські гідрометцентру прогнозують Україна низьку температуру взагалі на весь листопад.


Facenews



Теги:морози, прогноз погоди, синоптики


Читайте також



Коментарі (0)
avatar