реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Мимохідь. Смерті немає?

В індусів є повір’я, буцімто людина після своєї смерті в іншому житті народжується якимось звіром, або квіткою, або деревом…

Цікавий випадок спостерігали нещодавно спортсмени та глядачі на Красній площі Чернігова під час проведення легкоатлетичної естафети. Бродячий пес, який собі мирно спав на теплому камінні, несподівано зірвався з місця і приєднався до бігунів, притому супроводжував їх на дистанції майже 4 кілометри. Одні спортсмени пришвидшували біг від страху, інші, навпаки, намагалися наздогнати собаку… Але пес фінішував першим. То ким же в іншому житті був цей пес-спортсмен?

Або інший приклад. Зграя собак обступила бабусю з явним наміром покусати їй кінцівки… Мабуть, в іншому житті ці тварини були бандитами і скоїли чимало зла, а, може, були вони сучасною «елітою» України?

Або таке. Будь-який підприємець здригається від словосполучення «податкова інспекція». Нічого смішного немає. Однак якось уранці, саме тоді, коли працівники міжрайонної податкової інспекції хотіли потрапити на роботу до приміщення, зграя собак зайняла «кругову оборону» біля вхідних дверей. А після цього, ніби в насмішку, собаки ще й зайнялися своїм собачим коханням.

Глянувши на ситуацію з клерками відсторонено, спадає на думку те, що побачене нагадує протест тих, хто в іншому житті був підприємцем.
Дуже багато ведеться розмов про знищення бродячих собак у Чернігові. Раніше я також був згоден із цим. Але відтепер, побачивши їхні майже циркові номери, дійшов висновку, що людська душа, схоже, може втілюватись у тварин. А як думаєте ви?

Валерій СЕНЧУК




Теги:життя після смерті, Валерій Сенчук, смерть, собаки


Читайте також



Коментарі (0)
avatar