реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Майдан триває: у неділю в Чернігові віче!

Обласний штаб національного спротиву веде свою роботу в приміщенні департаменту економіки обласної державної адміністрації - якраз навпроти місця, де стояв чернігівський Майдан.

Штаб ухвалив рішення про скликання народного віче у неділю, 2 березня. До того ж, формат проведення має бути іншим: не політінформації народних депутатів, а перш за все - виступи представників громади. А народні депутати та інші державні службовці мають відповідати на питання людей.

Початок віче - о 12 годині. Місце проведення: Красна площа.



Теги:Майдан, Красна площа, віче, штаб спротиву


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Цікавий формат, народ прозріває. Давно "Просвіта" мала б пояснити людям, що Україну до нинішнього її стану довели обидві влади, і стара і нова, і поставити народ в опозицію до любої влади та прискіпливо слідкувати, як наші "слуги" живуть та як виконують свої обіцянки і обов'язки - незалежно від їхнього кольору! 
Молодці майдановці! І хто це з них там  додумався до такого формату?
avatar
2
1. На мою думку Майдан і народне Віче мають стати постійно діючими структурами для контролю і люстрації чинної влади, всіх її гілок, якого б кольору вони не були. Влада має нехорошу властивість портитися з часом - надто багато в неї спокус. Утримувати керівництво Майдану і Віче можна було б за рахунок бюджетних коштів, спрямованих на підтримку громадських організацій, коштів спонсорів та закордонних грантів.
2. У своїй промові новий Прем'єр пообіцяв нам "непопулярні" рішення ( в неті вони вже гуляють), нові кредити, але ні словом не обмовився про виведення із тіні половини української економіки, за рахунок якої можна було б державний бюджет подвоїти. А якщо притиснути оптимізаторів податків "світлої" половини економіки, то й ще можна було б отримати значну добавку до держбюджету. 
3. Щирість намірів Європи доломогти Україні мала б оцінюватися не  сумою наданих кредитів, а сумою введених в Україну інвестицій та технологій, котрі дали б нашим людям роботу, а державі податки. 
4. Янукович на президентстві "заробив" 12 млрд баксів, його попередники теж заробили дещо. Всерйоз говорити про боротьбу з корупцією можна буде, якщо законом встановити норму - з якими статками Президент прийшов на посаду, з такими ж має і піти з неї.
avatar
3
5. Одною з найбільших бід України є низький рівень ВВП на душу населення. Середньостатичний українець виробляє продукції та надає послуг значно менше, ніж білорус, росянин і занадто вже менше, ніж середньостатичний європеєць. 
Виходячи з цього, Майдан і Віче мали б дати новій владі такі завдання-накази:
 - кредити взяти лише цього року для запобігання дефолту;
 - вивести економіку із тіні і кредитів більше не брати;
 - підняти рівень ВВП цього року до білоруського, наступного року до російського, а на кінець каденції - до середньоєвропейського.
Надто дорогою ціною вони прийшли до влади, щоби вимагати з них менше.
avatar