реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

У Чернігові знесли намет Євросоюзу. Намет московської церкви -- міліція охороняє!

Щойно у Чернігові за постановою судді Чернігівського окружного адміністративного суду О.Зайця судвиконавцями під посиленою охороною міліції знесено намет прихильників євроінтеграції.

Громадські активісти Світлана Жимолостова та Сергій Соломаха захищали, намет і озвучувальну апаратуру, встановлену на теририторії у парку імені Попудренка(!), до останнього, а Станіслав Тавлуй облив себе бензином і був затриманий міліцією. Після з'ясування особи та вимог протестувальників про звільнення -- його випустили.
Міліцією керував заступник начальника Едуард Гребенюк (на фото).


Суддя Заяць заборонив усім партіям, громадським організаціям і навіть фізичним особам встановлювати малі архітектурні форми і навіть використовувати записувальну техніку на центральних вулицях Чернігова -- проспекті Миру, Шевченка, гетьмана Полуботка, на Красній площі аж до 7 січня наступного року. Як це узгоджується з Конституцією -- суддя не пояснив.
На останньому фото -- отак міліція охороняла намет московського патріархату біля Катерининської церкви під час хресної ходи українців по вшануванню жертв Голодомору













Теги:Майдан, євроінтеграція, розгром


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
стыдно за черниговщину- колыбель славянства,сегодня управляется колхозниками-мусорами,позорище на весь мир,,,
avatar
2
Цікаво! В рішенні, скверу Попудренка немає, але майно вивозять. По суті це крадіжка! Міліція крадії?!!
avatar