реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Міліція перешкодила крадіжці з хати інваліда ІІ групи

В ході операції «Візит» дільничні інспектори міліції не тільки проводять профілактично-роз’яснювальну роботу, а й розкривають злочини. Яскраве тому підтвердження – розкриття крадіжки в Щорському районі. Під час операції «Візит» дільничні затримали двох сестер-злодійок, які заради металобрухту розібрали піч у хаті інваліда ІІ групи.

Працівники сектору дільничних інспекторів міліції Щорського райвідділу міліції УМВС України в Чернігівській області проводили профілактичні заходи, пов'язані з відвідуванням помешкань громадян. В селі Кучинівка міліціонери тільки-но почали обходити садиби селян, як у будинку місцевого жителя інваліда ІІ групи виявили двох раніше судимих сестер, жительок цього ж села.
Доки чоловік пішов через три хати провідати свого батька, спритні жінки скористалися нагодою обікрасти односельця. Лиходії зірвали навісний замок та проникли до будинку, де розібрали піч аби викрасти дві чавунні плити розміром та інші металеві деталі конструкції. Викрадений метал жінки планували здати в приймальний пункт металобрухту аби купити оковитої.

При появі працівників міліції сестри розіграли цілу виставу. Одна з них впала на підлогу біля викрадених речей й вдала, що спить, а інша вдала, що спить, сидячи за столом в кімнаті. Зловмисниці після того, як повиривали з печі плити, розпили в хаті пляшку горілки, а викрадене склали в мішок при виході з будинку.

Жінки, хоча й були вимазані в сажі з ніг до голови, намагалися переконати міліціонерів, що не мають до руйнування печі ніякого відношення. Після викриття у вчиненому раніше судимі сестри почали висловлюватися нецензурними словами на адресу міліціонерів та дали пояснення, що не розуміють, що сталося, а вони, мовляв, йшли по вулиці й завітали до господи аби випити горілки.

Лиходійки перебувають на профілактичному обліку в Щорському райвідділі внутрішніх справ, за місцем проживання характеризуються негативно, а від мешканців села та сільського голови на них постійно надходять скарги.
Подальший шлях двох сестер проліг до відділу внутрішніх справ, де вони таки зізналися у скоєному й перевірялися на причетність до аналогічних крадіжок на території сільради. Триває досудова перевірка.





Теги:міліція, операція Візит, злодії, Щорський район


Читайте також



Коментарі (0)
avatar