реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Микола Лаврик повертається на Чернігівщину

Колишній губернатор Чернігівщини Микола Лаврик буде балотуватися до Чернігівської обласної ради. Про це він заявив під час прес-конференції, на якій були присутні лідер партії «Єдиний центр» Віктор Балога, голова Чернігівської обласної організації «Єдиного Центру» Володимир Приходько.

-Я маю намір звернутися із заявою до Чернігівської обласної організації «ЄЦ», щоб мене включили до списку кандидатів до обласної ради. Це було непросте рішення. Але я вважаю, що той час, що я провів на Чернігівщині – це зоряний час мого політичного життя. Це повторюся, був непростий вибір, багато сумчан не зрозуміли його, але це моє рішення. Так сталося, що я полюбив чернігівський край.
Під час прес-конференції Миколу Лаврика представили як куратора Чернігівської та Сумської областей від «Єдиного Центру».
Микола Лаврик, 1952 року народження, екс-губернатор Чернігівської області у 2005-2007 рр. Перед цим перебував на посаді голови Сумської обладміністрації, це ж його останнє місце роботи. Микола Лаврик перед тим, як стати членом «Єдиного центру», перебував у «Нашій Україні», ПППУ.

Олександр ЯСЕНЧУК




Теги:лаврик, Єдиний центр, обласна рада


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Приходько - Володимир! Валентинович...
avatar
2
лаврик -- найкращий був голова ОДА на Чернігівщині. І патріот, і професіонал, і християнин. рідкісне поєднання. А головне -- не крав.
avatar