реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Чернігівського депутата Ярослава Демченкова виключили з ради партії

"Виникла необхідність затвердити деякі зміни, для яких з'їзд процедурно обов'язковий", - розповів співрозмовник "видання". Головною зміною стало обрання в керівні органи партії народного депутата, голови фракції "Наша України-Народна самооборона" Миколи Мартиненка. Цю інформацію "видання" підтвердив член політради ФЗ Андрій Пишний: "Микола Мартиненко, а також член ради дніпропетровської обласної організації ФЗ Леонід Сергієнко, були включені до складу ради партії".
Іншим рішенням з'їзд виключив із ради Ярослава Демченкова та Андрія Мартенса, уточнили в секретаріаті ФЗ. "Якийсь час тому вони відійшли від участі в активній партійній діяльності", - пояснив мотиви цього рішення пан Пишний. Насправді ж пан Мартенс, який очолював раніше фракцію ФЗ в полтавському міськраді, не тільки знизив партійну активність, але і зовсім вийшов зі складу ФЗ в кінці травня 2011 року.

Андрій Пишний запевняє, що з'їзд проводився в закритому режимі, без участі преси, у зв'язку з тим, що "на ньому розглядалися питання виключно організаційного характеру, і ніяких політичних рішень не передбачалося". У той же час в прес-службі партії зазначають, що захід не обмежилося організаційно-кадровими питаннями. "На з'їзді" Фронту змін "були затверджені принципи розвитку молодіжного крила та участі жінок у діяльності партій", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому вчора ввечері.

http://www.kommersant.ua/doc/1831118



Теги:обласна рада, Ярослав Демченков, Фронт змін


Читайте також



Коментарі (0)
avatar