реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

Вчителям нема зарплати

Бобровицька міська громада стурбована можливим закриттям шкіл та дитячих садків
До депутата Чернігівської обласної ради Ярослава Демченкова звернулись члени територіальної громади міста Бобровиця Чернігівської області з інформацією, що у березні п.р. представники органів місцевої влади примушують вчителів та вихователів дошкільних навчальних закладів писати заяви на відпустку за власний рахунок.

Такі дії представники органів влади мотивують відсутністю коштів у бюджеті на утримання навчальних закладів та оплату праці їх працівників. Інформація надійшла, що такі випадки стались у низці шкіл міста Бобровиця, а також у дитячих садках "Веселка" та "Золотий ключик".

Демченков звернувся до губернатора області та виконуючого обов'язки голови районної державної адміністрації з проханням доручити відповідним підрозділам адміністрацій здійснити перевірку наведених вище обставин та у разі виявлених порушень вжити відповідних заходів реагування.

Прес-служба депутата Чернігівської обласної ради

Від редакції.

Нагадуємо депутатові, що в Україні нема губернаторів, як і нема губерній. Вони є в сусідній державі, але не у нас.




Теги:обласна рада, Бобровиця, відпустки, вчителі


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
"Нагадуємо депутатові, що в Україні нема губернаторів, як і нема губерній"

Вот только жаль, что об этом не знают представители партии «Наша Украина» и «Свободы» ...

"Оппозиция заставляет губернатора говорить на украинском

Сегодня, во время выступления председателя Днепропетровской облгосадминистрации Александра ВИЛКУЛА на открытии областного единого образовательного центра представители партии «Наша Украина» и «Свободы» выдвинули требование, чтобы губернатор говорил на официальных мероприятиях на украинском.
...Губернатор должен выполнять закон Украины о языках и Конституции», - заявил председатель городской организации партии "Наша Украина" Александр СОКОЛИК."

http://www.unian.net/rus/news/news-427198.html

avatar
2
Шановна редакція! Дякую за ваше зауваження. Моє звернення, дійсно, було адресовано голові Чернігівської обласної державної адміністрації, а не «губернатору», як було зазначено у повідомленні моєї прес-служби. Ярослав Демченков
avatar