реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Михайло Курдюк приєднався до ініціативної групи захисту "Сіверщини"

"Я давно читаю газету "Сіверщина" і мені є з чим порівнювати, бо я багато їжджу по Україні. Такої високопатроітичної газети нема в інших областях", -- сказав кандидат сільськогосподарських наук Михайло Курдюк з Тростянця на Ічнянщині.

Він зателефонував і заявив про свою підтримку ініціативної групи захисту "Сіверщини" від рейдерства.

"Зміна редактора обов'язково потягне за собою зміну редакційного курсу, -- переконаний Михайло Григорович. -- Тому я, як читач, не можу погодитися зі зміщенням з посади головного редактора "Сіверщина" Василя Чепурного".

Довідка "Сіверщини".

Михайло Курдюк -- кандидат сільськогосподарських наук, засновник саду заповідника "Асканія- Нова", де на його честь навіть названа невелика річка, довголітній директор Тростянецького дендропарку. Член Національної Спілки письменників України. Уродженець Стольного Менського району. Відродив на Чернігівщині посадки чорного горіха. Неодноразово виступав на сторінках "Сіверщини", автор кількох книг.

Останнім часом про вступ до ініціативної групи захисту "Сіверщини" від рейдерства, створеної у чернігівській "Просвіті", заявили активні читачі Микола Гоголь та Валерій Пасьоха.

Телефони координаторів групи: Олександр Бондарев -- 066 726 68 11, Валентин Ральченко -- 068 526 11 12. Приєднуйтесь!



Теги:Сіверщина, Михайло Курдюк, рейдерство


Читайте також



Коментарі (0)
avatar