реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Мій борщ

У хмарну дощову погоду розповім про борщ.

У ранньому дитинстві бабуся готувала його у печі. Борщ з квасолею упрівав, тобто розварювалися всі овочі. Пізніше мама звечора замочувала квасолю, зранку готувала борщ на плиті, а коли ми всі йшли з дому, каструля з борщем відправлялася у духовку. Коли я поверталася зі школи, то страва була ще гаряча. У борщ завжди додавалвся цукровий буряк, що робило його смак солодкуватим. Я не люблю все кисле, тож саме такий борщик та ще й з мяском дуже смакував. За півдня борщ у духовці добре упрівав, капуста ставала розваристю та м*якою.

Саме такий борщ я готувала, коли приїхала на Луганщину, на подив сусідів по гуртожитку, бо там капусту клали у самому кінці на кілька хвилин, щоб хрумтіла. А я не можу й досі їсти нерозварену капусту у борщі. Чи є ще хтось, хто вживає борщ, який упріває так, що капуста розварюється, чи я одна така?

Світлана ТАЛАН



Теги:Світлана Талан, борщ


Читайте також






Коментарі (0)
avatar