реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Медведчук утік

Медведчук утік

Депутат Верховної Ради України Віктор Медведчук (фракція «Опозиційна платформа – За життя») втік з-під домашнього арешту, під яким він перебував у кількох провадженнях, у яких ішлося, серед іншого, про державну зраду. Це 27 лютого підтвердив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

«Коли переможемо, знайдемо того суддю, який ухвалив зняти з нього браслет і територіальна оборона Києва поговорить з ним начистоту. Зі зрадником Медведчуком буде складніше, якщо його зараз не зловити, то решту життя він проведе в РФ разом із Януковичем. До речі, Медведчук точно знав, що буде повномасштабне вторгнення, і тому Оксана Марченко (дружина політика – ред.) поспіхом утекла з України через Білорусь», – написав у фейсбуці Геращенко.

21 лютого проєкт розслідувань «Бігус.Інфо» повідомив із посиланням на очевидців, що біля маєтку голови партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктора Медведчука помітили скупчення охорони, згодом на місце також прибули поліцейські. За даними журналістів, із будинку вивозили майно.



Теги:агенти Москви, Медведчук, ОПЗЖ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar