реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Парламент очищається. Частково...

Нарешті парламент очищається від зрадників. Нині позбавили мандату депутата Аксьонова. Який не мав його отримувати, бо не мав права навіть балотуватися як громадянин Росії. Бо мав сидіти за ґратами за участь в організації російського «референдуму» на Донбасі.

Позбавили мандатів вже не громадян України - Медведчука, Козака, Кузьміна, Деркача.

Чудово! Але досі залишаються депутатами десятки інших зрадників із ОПЗЖ. Серед них ті, хто має неукраїнське громадянство, ті, хто не був в Україні після 24 лютого (постійне проживання поза межами України за Конституцією ще одна підстава позбавлення мандату), ті, щодо кого врешті мають бути судові рішення про державну зраду. На жаль за понад 10 місяців в цьому напрямку не зроблено фактично нічого, крім нинішнього голосування.

Навіть більше, керівництво Верховної ради не хоче розглядати нашу постанову, якою пропонується позбавити представників ОПЗЖ керівних посад в комітетах. Цього не робиться, бо попри показну боротьбу з ОПЗЖ, влада користуєтьсч їх голосами у парламенті для ухвалення потрібних тільки їй, а не українцям законів.

Володимир В'ЯТРОВИЧ

П.С. Нині керівництво парламенту спробувало перемістити питання про позбавлені мандатів у порядку денному з єдиною метою - щоб не дійшло до їх розгляду. Це викликало протест залу і питання врешті проголосували.

П.П.С. На фото результати голосування щодо вже не депутата і не громадянина України, але все ще зрадника України Медведчука. 320 голосів. «За» дружно голосували і його колеги з ОПЗЖ, яких немає бути в парламенті.



Теги:агенти Москви, Володимир В'ятрович, ОПЗЖ, Медведчук


Читайте також



Коментарі (0)
avatar