реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Маски збільшують захворюваність

Ого! Виявляється, що маски у десять разів підвищують ризик зараження - про це свідчить статистика CDC (США).

Американський Центр контролю захворювань повідомив, що 70,6% захворілих на Ковід носили маски постійно, майже 14,4% носили маски часто. Лише по 3,9% із захворілих носили маски рідко та ніколи.

Про це пише Захар Мілютін на Фейсбук, посилаючись на дані державного сайту cdc.gov. Це – американський Центр контролю та запобігання захворювань.

У самому кінці малоцікавого аналізу по різним параметрам 160 симптоматичних інфікованих на Ковід американців. Andrey Yakovlev звернув увагу на дуже цікаву табличку – частоту використання масок протягом двох тижнів перед інфікуванням.

Отже, згідно з даними CDC
- 70,6% захворілих (із симптомами) на Ковід носили маски постійно,
- ще майже 14,4% носили їх часто,
- 7,2% носили їх періодично,
- і лише по 3,9% із захворілих носили маски рідко та ніколи.

У березні всі головні американські борці з ковідом та їх колеги з ВООЗ говорили, що маски на незвиклій до них публіці ЗБІЛЬШУЮТЬ ризик інфікування та СПРИЯЮТЬ ПОШИРЕННЮ інфекції через збільшення кількості дотиків до обличчя.

Але вже у квітні, коли лідер хімічної галузі США корпорація "3М" наростила свої виробничі потужності до 35 млн масок на місяць, і в цей раптом перетворений на надприбутковий бізнес зайшла купа нових спритних гравців, частина експертів "раптом" змінила свої рекомендації на цілковито протилежні й кинулась заохочувати людей купляти та носити цей новий надважливий для зростання доходів правильних інвесторів продукт.

Ігор КАГАНЕЦЬ



Теги:Психоз, Ігор Каганець, пандемія, ковід, Маски, ВООЗ


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Мнения есть разные, но я все таки думаю, что нужно использовать одноразовые маски https://lemag.com.ua/g5056666-maski-meditsinskie-odnorazovye , потому, что с классической медицинской точки зрения, они все таки защищают нас от вирусов.
avatar