реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Скандал через фальсифікацію пандемії

У Німеччині почався скандал через доповідь, яку зробили німецькі медики на замовлення Міністерства внутрішніх справ. Експерти побачили глобальну фальсифікацію по пандемії коронавірусу.

Про це повідомляє ronpaulinstitute.org.

Ось головні тези зі скандальної доповіді:

- Небезпека Covid-19 була переоцінена: ні в який момент небезпека, створена новим вірусом, не виходила за межі нормального рівня.

- Люди, які вмирають від коронавірусу, по суті, є тими, хто статистично помре в цьому році, тому що вони досягли кінця свого життя, і їх ослаблені тіла більше не можуть впоратися з будь-яким випадковим повсякденним стресом (включаючи приблизно 150 вірусів, що знаходяться нині в обігу).

- У всьому світі, протягом 3 місяців, було зареєстровано трохи понад 250 000 смертей від Covid-19, в порівнянні з 1,5 мільйонами смертей [25,100 в Німеччині] під час хвилі грипу 2017/18 за той же самий час.

- Небезпека, очевидно, не більша, ніж від багатьох інших вірусів.

- Під час коронавірусної кризи держава зарекомендувала себе, як один з найбільших виробників фейкових новин.

У доповіді основна увага приділяється "різноманітним тяжким наслідкам карантинних заходів" і міститься попередження про те, що вони є "серйозними".

Більше людей помирає через введені державою карантинні заходи, ніж вони гинуть від вірусу.

Доповідь викликала фурор. Федеральний уряд Німеччини й основні ЗМІ об'єдналися в боротьбі зі збитком своєму іміджу після доповіді, яка кинула виклик офіційній версії про пандемію коронавірусу Sars-Cov-2.

Нагадаємо, у спеку маска перетворюється на розсадник мікробів – лікар-інфекціоніст.

Грін- пост



Теги:ВООЗ, грип, пандемія, короновірус


Читайте також



Коментарі (0)
avatar