реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

Майже третина підприємців Ніжина припинили роботу

Депутату Максиму Багрінцеву надійшла відповідь на його депутатське звернення від податкової інспекції міста Ніжина, в якому йдеться, що 27 % підприємців припинили свою діяльність

Вже закінчується рік від того моменту, як депутатська комісія з питань підприємництва Ніжинської міської ради погодила програму інвестиційного розвитку міста Ніжина та програму підтримки підприємництва. Саме ця депутатська комісія винесла даний проект рішення на сесію міської ради і рішення було затверджено на початку 2011 року.

За рік ніжинська влада, яку уособлює мер Ніжина М.Приходько, не спромоглася зробити так, щоб ця програма працювала і дійсно допомагала підприємцям міста та покращувала інвестиційний розвиток громади м.Ніжина. У зв’язку з тим, що ніжинська влада та сам Приходько не в змозі розвивати підприємництво у місті Ніжині, що й свідчить про бездіяльність міського голови на своїй посаді, що він не займається стратегією розвитку економіки та підприємництва у місті Ніжині. У результаті у місті не створюються нові робочі місця, а сам міський бюджет в кінці року недоотримає надходження у вигляді 1 300 млн. гривень.

Нагадаємо, що 16 грудня 2008 мер Ніжина був затриманий за хабарництво, а 21 грудня йому було висунуте офіційне обвинувачення по статті 368 Кримінального кодексу України -- отримання хабара. Саме такі корупційні дії є також однією з причин того, що мер Ніжина М.Приходько підірвав та заплямував репутацію громади м.Ніжина, у зв’язку з чим місто стало непривабливим для інвестицій Саме це призвело до того, що у Ніжині не покращується бізнес --клімат та місто обходять інвестиції. Також відсутність чітких дій щодо втілення програми інвестиційного розвитку міста Ніжина та програму підтримки підприємництва, спричинило те, що 27 % підприємців припинили свою діяльність, -- вважає депутат Максим Багрінцев..



Теги:хабарництво, Ніжин, підприємництво


Читайте також



Коментарі (0)
avatar