реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 21 липня

Незважаючи на літо і відпустки, газета "Сіверщина" лишається серйозною газетою для думаючих людей. Тому у номері ряд важливих тем.
Про підручники для школярів треба згадувати не 1 вересня, а саме влітку -- кореспондент "Сіверщини" Віктор Ткаченко досліджує цю тему: виявляється, у міністра Табачника за боротьбою з українством нема часу на вчасне виготовлення підручників!

Про мисливське господарство на Ічнянщині веде мову спецкор Олександр Ясенчук. Він же досліджує тему про викрадення дитини ... бабусею-письменницею.

Тростянець і Ялівщину порівнює у своїй публікації журналістка Інеса Фтомова. Два парки -- два рівні проблем.

Конкурс "Діти Незалежності" оголошує "Сіверщина" публікацією відповідального секретаря Вікторії Гаврик. Приєднуйтесь! Бо, виявляється, що діти Незалежності за 20 років уже виросли!

Депутати про міського голови -- хронічна ситуація для Ніжина. "Сіверщина" публікує листа депутатів Ніжинської міської ради до голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка з проханням втрутитися у ситуацію, коли містом керує мер, якого судять за хабарництво.

Також у "Сіверщині" немало інших тем -- від відпочинку депутатів, що намалоювали собі фінансову допомогу на оздоровлення в 70 тисяч гривень, до садо- городніх справ, милих українцям. Передплачуйте по всій Україні!



Теги:хабарництво, мисливське господарство, Тростянець, Ніжин, Підручники


Читайте також



Коментарі (0)
avatar