реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Майже по всьому фронту напружена ситуація

Російські війська продовжили наземні атаки вздовж лінії Куп’янськ-Сватове-Кремінна та підтвердили наступ: геолокаційні кадри свідчать про просування російських військ на схід від Синьківки (8 км на північний схід від Куп’янська). Також росіяни завершують перегрупування сил і незабаром можуть посилити темпи наступальних дій у цьому районі. Про це повідомляє Інститут вивчення війни.

Генштаб України повідомив, що російські війська безуспішно атакували поблизу Синьківки та Іванівки (20 км на південний схід від Куп’янська), на північний схід і схід від Петропавлівки (7 км на схід від Куп’янська), а також у напрямку Сіверська (19 км на південь від Кремінної).

За словами аналітиків, на Авдіївському напрямку росіяни постійно наступають на Степове та на інших ділянках. На Бахмутському напрямку ЗС РФ продовжують атакувати Кліщіївку та Андріївку.

По всьому фронту ситуація дуже напружена. Російські війська задіюють сили й засоби настільки, що Сили оборони часто не мають можливості стати в глуху оборону. Про це повідомляють аналітики DeepState у нічному звіті від 23 листопада.

За словами аналітиків, на Авдіївському напрямку росіяни постійно наступають на Степове та на інших ділянках. Як розповів один з учасників боїв, на одного українського піхотинця припадає 5 окупантів. Масштаби просувань ЗС РФ уточнюються. Біля Опитного та Водяного успіхів окупанти не мають.

Також, як ідеться у звіті, на Бахмутському напрямку ЗС РФ продовжують атакувати Кліщіївку та Андріївку, де мають просування і намагаються перейти залізницю.

Нагадаємо, що у ЗСУ повідомили, що ЗС РФ пішли колонами на Авдіївку, але втратили майже 80% техніки. За словами представника Об'єднаного пресцентру Таврійського напрямку Олександра Штупуна, російські військові можуть залишити поле бою тільки вбитими, пораненими або здатися в полон.



Теги:Сватове, Авдіївка, фронт, Куп'янськ, російсько - українська війна, ЗСУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar