реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Майдан грозить відкликанням депутата

Чернігівський Євромайдан проскандував кілька раз "ганьбу" народному депутату України від Чернігова, Чернігівського та Ріпкинського районів Владиславу Атрошенку, який утримався при голосуванні за відставку уряду Азарова - Януковича.

Як наголосив ведучий мітингу Олександр Бондарев, Владислав Атрошенко обирався як незалежний кандидат і йшов проти представника Партії регіонів, але, ставши депутатом, вступив у фракцію Партії регіонів. Чим обдурив своїх виборців.

Також на євромайдані оголошено, що за відставку уряду не проголосували депутати Микола Рудьковський, обраний від Прилуцького округу, Ігор Рибаков, обраний від Сосницького округу, Іван Куровський - депутат від Ніжинського округу. Під час важливого голосування, вони просто були відсутні.

Чернігівці на євромайдані закликали свого земляка Владислав Атрошенка вийти з фракції Партії регіонів і надалі голосувати в інтересах українського народу. Інакше майдан почне збір голосів за відкликання з народних депутатів.

Рішення про винесення питання на мітинг щодо позиції народного депутата Владислав Атрошенка було прийнято обласним штабом національного спротиву.

Прес- служба обласного штабу національного спротиву



Теги:Владислав Атрошенко, євромайдан, Чернігів, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar