реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Львів'яни не хочуть бути резервацією

Звернення львів’ян до Ліни Костенко!
Дорога Ліно Василівно!

Ви знаєте, що твориться з вашою книгою у Львові? Її нереально купити, бо вона зникає з прилавків за лічені хвилини – львів’яни так її потребують. Ви чули, що відбувалося з квитками на зустріч з вами? Квитки було продано за кілька годин, бо всі хотіли зустрітися з вами. Вам розказали, що під тиском громади було погоджено пряму трансляцію зустрічі з Вами на Львівському ТБ, щоб люди не стояли під театром?
Львів живе в передчутті 14 і 15 лютого, тих днів, коли Ви маєте приїхати! Одна з основних тем розмов у Львові – Ви йдете до Ліни Костенко?!
Не віримо, що для Вас слова кількох осіб стали визначальними у прийнятті рішення відмінити зустрічі з громадою Львова!
Ваше слово як заклинання – воно притягує, і від того ми ще більше його потребуємо. Якщо ви не приїдете – це означатиме, що недоуки перемогли. Ви для нас велет духу – і саме сподівання вашої присутності здійняло хвилю радості і надії, що вашим словом притягнуться одне до одного свідомі громадяни і вставатимуть нарешті з колін. Ми довго чекали на ваше слово – не забирайте його у нас!!!

Ви написали: «живемо у липкій атмосфері звироднілого суспільства. Моральний лепрозорій розповсюджує коросту слів». Але Львів чекає, хоче чути і відчути слово вільне, болюче, але правдиве! Львів хоче чути і бачити Ліну Костенко! Львів чекає Ліну Костенко!

Ви в своїй книзі задали питання: «Невже ми як нацменшина, коли кожне мурло може нас образити?» Львів каже НІ! Ми не нацменшина, ми не згідні з думкою кількох людей, які не знайшли кращої забавки, як гадити своїх же.

Тепер ми Вам кажемо вашими ж словами:
Не даймо зробити Україну резервацією для українців! Приїжджайте – Львів чекає на Вас!
Витремо порох своїх підошов і оновимося душею!! Ми це хочемо зробити пліч-о-пліч з Вами!

Ми не «статисти духовної пустелі». Ми громадяни, у яких хочуть забрати не тільки голос, але й надію.

Ви самі написали – «ми проламуємо крізь абсурд». Абсурд навколо нас у великій кількості. Але якщо не хочемо стати частиною абсурду, ми маємо таки проламуватися.

Ви сказали: «Так, я згодна, як криголам, пробивати кригу, хоч це й дуже холодно, я згодна пробивати стіну, але криголами не плавають у болоті». Але болото можна розбити сильним струменем чистої води! Цим струменем станемо ми!

ЛЬВІВ ЧЕКАЄ ЛІНУ КОСТЕНКО!
ЛЬВІВ ПОТРЕБУЄ ЛІНИ КОСТЕНКО!
ЛЬВІВ ХОЧЕ ЧУТИ ЛІНУ КОСТЕНКО!!!

Громада міста Львова




Теги:Записки українського самашедшого, Ліна Костенко, львів, резервація


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Розпсихувалася бабця... несолідно для національного генія!
avatar