реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Лутугине - українське Алеппо!

Луганське містечко Лутугине 24.09.2014 року - масове убивство українців!
Непомічена ніким етнічна чистка?


Весь "цивілізований світ" здригається з жаху та "висловлює стурбованість" щодо масового винищення мирного населення, жінок і дітей, - військами Асада й Путіна у сирійському місті.

Експерти кажуть: "Маємо дивитися на Алеппо і розуміти, що це могло бути у нас – в Києві, в Дніпрі, у Львові"".

Однак це не "могло бути" - але УЖЕ сталось, просто наше звикле до Голодоморів, війн, руїни та зрад суспільство.... цього не помітило! Цілком, як ми не помічаємо якийсь черговий спалах різанини в Африці - чи як європейці просто собі не помітили збиття нашого Іл-76 із 49-ма хлопцями у червні 14-го.

Винні самі: про ці події прокотилось лишень дві кволі медіахвилі: 24 вересня і 13 жовтня 2014 року:

Начальник штабу спецдобробату «Шторм» головного управління МВС в Одеській області Андрій Мельник розповів на прес-конференції в Одеському кризовому медіацентрі: коли бійці у вересні «відійшли з Лугутіно, туди зайшли підрозділи чеченців, підрозділи з Південної Осетії, які розстрілювали місцевих жителів, помічених раніше в допомозі українським військовим. У перший же день з числа жителів Георгіївки, Лутугиного, Успенки були розстріляні 22 людини. Тіла не були віддані землі, були кинуті в районі звалища твердих побутових відходів - між Лутугине та Успенкою. І в наступні три доби було розстріляно близько 40 осіб. Про це нам повідомляли місцеві жителі, яким вдалося звідти вийти через Щастя".

Порівняймо із Алеппо: "До того, як перервався зв'язок з блокованими кварталами (це сталося приблизно о 3-й ночі), було отримано повідомлення про вбивство не менше, ніж 180 осіб. Зараз підтверджено загибель 87 цивільних осіб, серед яких 13 дітей. Повідомлені імена цих жертв. Такі позасудові старти відбувалися в районі Каласех, на вулицях Аль-Фірдоус та Аль-Саліхеїн, у шпиталі Аль-Хайят. Було вбито членів родин Аїм, Альхасан, Масрі (загалом 14 осіб), Сіндат (9 осіб, серед яких 4 неповнолітніх), Фассір, Хайджар, Екко, Фаель (загалом 25 осіб)."

Причому Лутугіне з околицями станом на 2010-2012 роки було дуже проросійською місциною, отже 60 проукраїнських патріотів - це чи не УСЕ ПРОУКРАЇНСЬКЕ НАСЕЛЕННЯ РАЙОНУ!!! УСІ наші тамтешні патріоти. Отже, відбулась чи не НАЙБІЛЬША ЧИСТКА за 14-16 рр. - масове винищення людей за ознакою прихильності до України!

"...Про Алеппо- 2016 уже знає увесь світ - Лутугіне- 2014 не цікаве навіть українству..."
(Олексій Курінний )



Теги:етнічна чистка, Луганськ, Лутугине, російсько- українська війна, Алеппо


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Давно пора уничтожать членов ПР, попов фсбшного гундяевского сатаната и прочую рашистскую нечисть в пределах досягаемости.
avatar