реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Лук'яненко: РФ - зменшена імперія зла – має бути демонтована

Учасник бойових дій у Другій світовій війні, Надзвичайний і Повноважний посол України, Герой України Левко Лук'яненко закликає перетворити українську оборонну війну на інтернаціональну війну проти «московської імперії зла».

Про це йдеться у зверненні Лук`яненка до Президента України Петра Порошенка, опублікованому на сайті «Української правди», повідомляє Укрінформ .

За його словами, зараз Москва мобілізовує чеченців, калмиків, якутів та чоловіків інших підкорених народів для війни проти України з метою повернути Україну під владу Кремля. Водночас, «повернення України під владу Кремля означатиме відновлення великої Російської імперії...», що «загрожує свободі всіх сусідніх із нею народів, загрожує миру в усьому світі».

Лук`яненко зазначає, що «панування московитів над колись підкореними народами Поволжя й Зауралля, Середньої Азії й Кавказу суперечить міжнародному праву. Росія зухвало ставить себе над міжнародним правом і совістю світу. Коли Ічкерія проголосила була свою незалежність, Москва застосувала проти чеченців усі види зброї, окрім атомної – і розчавила Ічкерію.

Невдовзі спровокувала війну проти Грузії й відчахнула від неї Абхазію й Осетію. Минуло п'ять років і Москва напала на Україну».

За його словами, «імперський хижак» намагається все більше й більше захоплювати чужих земель. Розмахуючи атомною бомбою, залякує цивілізований світ і нав'язує йому свою волю.
«Російська Федерація – зменшена імперія зла – увійшла в суперечність із технічними, гуманітарними й моральними реаліями 21 століття й має бути демонтована», - переконаний Лук`яненко.

Тому він закликає Президента: «Задля реальної свободи України, задля національної свободи Ічкерії, Татарстану, Башкортостану та інших народів, що перебувають у московському колоніальному ярмі – почніть мобілізацію (на добровільній основі) людей різних національностей, передусім громадян колишнього СРСР та країн так званої народної демократії, до української армії! Закличте уряди й народи, що дорожать національною свободою, до спільної боротьби проти імперії зла за звільнення московських колоній і вільного їх розвитку».



Теги:російсько- українська війна, Левко Лук'яненко, Російська імперія, РФ, розпад Росії


Читайте також



Коментарі (0)
avatar