реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Лубенцов спростовує звинувачення фермера

Як повідомляв наш сайт, на нараді в голови обласаної ради фермер із села Радомка Іван Марахонько звинуватив заступника голови обласної адміністрації Костянтина Лубенцова у причетності до вимагання хабара за право оренди земель запасу.

Нарешті департамент інформаційної політики обласної державної адміністрації розмістив на сайті ОДА офіційний коментар. Подаємо його повністю.

"Для з’ясування обставин звинувачень у корупції заступника голови облдержадміністрації Костянтина Лубенцова, подаємо його офіційний коментар.

— Минулого тижня у ЗМІ розміщено статті, де мене звинуватили у вимаганні хабара начебто за надання в оренду землі. Звичайно, це все неправда! — запевняє Костянтин Лубенцов. — Відповідно до закону, надання в оренду земель сільськогосподарського призначення здійснюють територіальні органи Державного земельного агентства України. Прямого впливу на їх діяльність я не маю. Як заступник голови ОДА, згідно з розподілом обов’язків, здійснюю лише координацію діяльності Головного управління Держземагенства України в області.

Костянтин Лубенцов впевнений, що перевірка прокуратури області з’ясує всі обставини цієї справи. Він також сказав, що залишає за собою право звернутися до суду для захисту честі і гідності та ділової репутації".

За даними нашого сайту це звинувачення має свою таємну причину, пов'язану з одним мільйонером, який володіє мисливським господарством і прикидається великим майданівцем та демократом. Продовження історії буде.



Теги:прокуратура області, Чернігівська ОДА, Семенівка, хабар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar