реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Ляшко пішов проти Кличка

Народний депутат, лідер Радикальної партії Олег Ляшко розкритикував той спосіб, у який Віталій Кличко заявив про намір балотуватися на посаду Президента України. Про це політик написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Кличко хороший боксер, але з нього такий Президент України, як з мене балерина. Задумайтесь на хвилинку - Віталій Кличко заявив, що балотуватиметься в Президенти України в Мехіко, на зустрічі з президентом боксерської ради (WBC) Хосе Сулейманом. Це не анекдот, а офіційне повідомлення прес-служби WBC", - обурився Ляшко.

Він також припустив, що, можливо, Кличко зібрався балотуватися у Президенти Мексики, бо першими про його рішення дізналися не українці, а мексиканці.

"Хоча краще йому, звісно, було б виставити свою кандидатуру у президенти Всесвітньої боксерської ради", - порадив Ляшко.

Зазначимо, що Ляшко також заявив про намір балотуватися в Президенти України. І зрозуміло, що його електорат -- це опозиційні виборці.

Підтверджується прогноз "Сіверщини" про гарбуз, якого піднесе опозиціїОлег Ляшко, відбираючи голоси. На чию користь?



Теги:вибори - 2015, Віталій Кличко, Олег Ляшко


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
пане Василю, як це на чию користь? на користь того, хто йому у Бучанському лісі 15 ділянок виділив, чи Ви думаєте, що то просто був атракціон небувалої щедрості?!
avatar